Medisiner for ADHD – De viktige fakta

Kan ikke på noe tidspunkt tenke på hva medisiner for ADHD kan bety for ungen din? Les videre og få oversikt over hva som akkurat nå blir godkjent akkurat som tilfeldige effekter er inkludert.  kjop-oxynorm-oxynorm-kapsel-og-tabletter/

Studier viser at barn med ADHD trenger tilstrekkelige synapser i sinnet. Denne utilstrekkeligheten er ansvarlig for varemerkets uforsiktighet og mangel på konsentrasjon hos ADHD -pasienter. Disse nevrosyntetiske stoffene inneholder dopamin, serotonin, norefinefrin, narkotika og gama-aminosmørsyre, eller BAGA for kort. ADHD -reseptet tjener til å erstatte de utilstrekkelige syntetiske stoffene.

Når det gjelder reseptene for ADHD, reguleres normalt energizer først, og når det observeres å være utilstrekkelig eller lite utholdende, anbefales antidepressiva. Energizers gir i tillegg delegert kort-, overgangs- og langtidsvirkende medisiner.

Langtidsvirkende energigivere kreves en gang om dagen, og stort sett siste 8-12 timer. Dette er verdifullt for ungdommer på skolen, ettersom de ikke trenger å sørge for å ta pillen i løpet av dagen. Det er noen få langvirkende energiser som vanligvis brukes i dag, som vist nedenfor.

Vyvanse er den siste ADHD -medisinen som støttes. Det er som Adderall ved at dets prinsipielle fiksering, lisdexamfetamindimesylat, er en underordnet til en av festene i Adderall. Vyvanse, som skaper et stille resultat, kreves en gang daglig i den første delen av dagen. Det er for tiden tilgjengelig i 30 mg, 50 mg og 70 mg beholdere.

Adderall XR, en støttet leveringstype av Aderall, er godkjent for bruk hos ungdom utover 6 år. Tilgjengelig i 10 mg, 15 mg, 20 mg, 25 mg og 30 mg beholdere, kan esken åpnes og drysses på mat eller i en drikke hvis barnet opplever problemer med å sluke piller. Vanlig Adderall anbefales vanligvis for ungdom fra 3 til 5 år.

Concerta, en fokal sensorisk systemspenning, er godkjent for ungdom utover 6 år. Det er en støttet leveringstype av Ritalin. Concerta dannes for å arbeide i 12 timer, og er tilgjengelig i 18 mg, 27 mg, 36 mg og 54 mg tabletter. Ungdommer som trenger en porsjon på 72 mg kan ta 2 36 mg tabletter.

Daytrana, ellers kalt Ritalin -fikseringen, er tilgjengelig i doser på 10 mg, 15 mg, 20 mg og 30 mg. Lappene bæres i omtrent 9 timer på en gang på ungdommens hofte. Reseptet fortsetter å fungere et par timer etter at reparasjonen er eliminert.

Focalin XR er en langtidsvirkende type Focalin, med det dynamiske fikserende deksmetylfenidathydrokoloridet, som i tillegg finnes i Ritalin. Det er tilgjengelig i 5 mg, 10 mg, 15 mg og 20 mg beholdere, som kan åpnes og drysses på mat hvis det er nødvendig for inntak.

Ritalin LA er en ny, støttet leveringstype av Ritalin. Det anbefales å bygge omtanke, avvise mangel på forsiktighet og redusere hyperaktivitet. Dette stoffet er en mild energizer som påvirker graden av synapser i sensorisk system. Ritalin LA er tilgjengelig i 10, 20, 30 og 40 mg tilfeller. Noen få merker tillater at saken åpnes og drysses på mat. Spør om merket du tar passer inn i denne klassifiseringen.

De korte og overgangsvirkende energigivere er mer etablerte medisiner. Disse inneholder Ritalin og Ritalin SR, Methylin, Metadate ER, Methylin ER, Focalin, Dexedrine, Dextrostat og Aderall.

Strattera er den primære medisinen som ikke er energigivende, og som støttes for behandling av barn med ADHD. Selv om det ikke er så vanlig anbefalt som energizers, har Strattera et sted for de som ikke tåler energizers. Strattera er nyttig for barn med ADHD og nervøsitet.

Medisiner for ADHD, akkurat som alle profesjonelt foreskrevne medisiner, har tilfeldige effekter som bør sees på som når man setter seg til ro med et ADHD -legemiddel. Hver resept vil oppgi sine egne spesielle tilfeldige effekter, men som hovedregel inkluderer tilfeldige effekter fra energigivere redusert sult, hjernesmerter, magesmerter, ulempe som nikker av, nervøsitet og sosial tilbaketrekning. En del av de realiserte tilfeldige effektene knyttet til Strattera inkluderer magesyke, kvalme, oppkast, tilstopping, døsighet, tretthet, munntørrhet, tap av sult, ubehag i ro eller endringer i sinnstilstand.

Ingen tvil om det, når du leser oversikten over potensielle tilfeldige effekter knyttet til resept for ADHD eller en annen tilstand, er det ingen stor overraskelse at homøopatiske kurer har blitt utrolig velkjente. Ved behandling av ADHD kompenserer vanlige kurer for sammensatte mangler normalt, mens ro vanligvis bruker menneskeskapte festemidler som normalt ikke finnes i kroppen. Homeopatiske kurer produsert på et FDA -støttet kontor, under ledelse av en sertifisert dyktig, er et trygt og dypt overbevisende valg for å berolige behandlingen.

Zoey Eber er en energisk forkjemper for normalt velvære, etter å ha gjennomgått år med å undersøke de beste altomfattende medisinene for noen sykdommer. Bli kjent for visse intriger

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *